Als geboren en getogen Dendermondenaar hou ik van mijn stad. En hoewel ik -over de brug- naar Grembergen verhuisd ben, zit Dendermonde nog steeds in mijn hart.

Ons patrimonium, onze taal en rijke geschiedenis is aanwezig, maar niet op een manier waarop ik ze graag aan de muur zie hangen of op de kast zie staan. En om het met de woorden van handige Roger te zeggen: wat je zelf doet, doe je beter.

Dus, verkoop ik, Toon Pauwels, hebbedingetjes, eyecandy en citymarketing van onze trotse stad Dendermonde.

Door een Dendermondenaar, voor Dendermondenaren.

 

Per slot van rekening, wat koop je nog voor mensen die alles al hebben? Tuurlijk, een exclusief Dendermonds cadeautje van Goliart!

 

De posters en canvassen werden ontworpen door verschillende mensen.

Robin Reynaert studeerde Grafische en Digitale media en heeft vooral smaak. Hij ontwerpt dat het een lieve lust is, en zijn werk is te vinden op robinreynaert.wixsite.com/portfolio.

Hans De Backer is een creatieve duizendpoot geboren en getogen in Dendermonde. Tot nu toe stelde hij zijn talenten vooral ter beschikking van enkele bekende biermerken. Zijn eigen werk is te vinden onder www.drukdoenerij.be

Yves Heymans en ik vormen al langer een creatief team. Op de planken bij Toneel Gustaaf, en daarbuiten werken we samen met hier en daar een leuk ontwerp of nieuwjaarskaartje. Yves is een man van woord & beeld. Bekijk wat hij allemaal nog in zijn mars heeft op www.studio-yvio.be